Main Page
RO
Global
Local

Politica de confidenţialitate:

 

1. Date personale:

 

Vizitarea site-urilor noastre nu implică necesitatea de a furniza informaţii cu caracter personal, în sensul descris in Legea din 29 august 1997 privind protecţia datelor cu caracter personal. Site-ul nostru este destinat exclusiv pentru prezentarea produselor oferite de Grupa Topex. Prin intermediul site-urile noastre nu puteţi efectua achiziţia lor. Cu toate acestea, dacă doriţi să ne contactaţi prin intermediul site-ului nostru, vi se va cere să furnizaţi numele, prenumele şi adresa de e-mail. Numele şi prenumele nu este neapărat necesar.Aceste date vor fi folosite de către Topex doar pentru a răspunde la întrebările puse de Dumneavoastră. Datele nu vor fi dezvăluite nici unei părţi terţe. Datele dumneavoastră pot fi totuşi puse la dispoziţia Inspectorului General pentru protecţia datelor cu caracter personal, în cazul unui eventual control, precum şi altor autorităţi abilitate prin lege sa le solicite.

 

2. Date colectate în mod automat:

 

În timpul vizitelor Dumneavoastră pe paginile noastre de web, sunt colectate automat datele privind aceste vizite, adică adresele IP ale calculatoarelor de la care le-aţi folosit când vizitaţi site-urile noastre, tipul de browser, tipul sistemului de operare de pe computer, locatie, etc…Aceste date vor fi folosite doar pentru a analiza comportamentul utilizatorilor de Internet în timpul vizitelor la site-urile noastre, inclusiv analiza modului în care Dvs. utilizaţi serviciile noastre, cum ar fi pagini vizitate, durata de vizite, etc, precum şi modul de gestionare a conţinutului de pe site-ul nostru.n plus, din motive tehnice, site-ul nostru poate folosi "cookies", care serveşte la identificarea browser-ul utilizat la vizualizarea paginilor noastre. Fişierele"cookie", sunt salvate pe computerul Dumneavoastră şi sunt utilizate de către serverul nostru atunci când este revizitat site-ul nostru.Datele colectate automat nu permit în nici un fel identificarea utilizatorilor individuali.

 

3. Schimbarea politicii de confidenţialitate

 

Grupa Topex isi rezerva dreptul de a schimba această politică de confidenţialitate. Eventuale modificari vor fi listate pe site-ul nostru.

 

4. Contact

 

Entitatea colectoare a datelor Dumneavoastră este Grupa Topex Sp. z oo Sp. K, cu sediul în Varşovia, str. Pograniczna 2 / 4.Dacă aveţi orice întrebări cu privire la regimul datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact care se află pe site-ul nostru.

 

5. Drepturi de autor

 

Toate imaginile, grafica, textele, prezentările, şi alte bunuri protejate prin lege, postate pe site-ul nostru sunt protejate prin drepturile de autor. Orice copiere, prelucrare, modificare şi utilizare a lor fără permisiunea deţinătorului drepturilor de autor este interzisă..Orice logo-uri de produse prezentate pe site-ul nostru sunt reprezentari ale unor mărci comerciale înregistrate, folosirea lor fără acordul părţilor autorizate este interzisă.