Main Page
RO
Global
Local

In urma unui amplu proces de optimizare a schemei de personal din Romania, formula cuprinde in prezent o echipa sudata, formata din  tineri expansivi si ambitiosi in Departamente cheie ale Companiei

Echipa - in continua si constanta dinamica asigura noi oportunitati pentru noi colegi etuziasti al caror drum alaturi de noi este indrumat cu atentie si maxim suport de un nucleu stabil si PROFESIONIST.

 

 

Mihaela

Cel mai nou membru al echipei TOPEX

“Primavara anului 2014 a reprezentat UN NOU INCEPUT  in viata mea profesionala, fiind momentul in care Topex Tools Romania a decis ca este oportun pentru a ma primi ca nou membru al echipei pe care vin sa o completez cu experienta mea de 10 ani dedicati segmentului de vanzari. Provocarile oferite de pozitia de Key Account Support pe care o ocup in cadrul companiei sunt diverse, astfel incat pot afirma inca de pe acum ca monotonia nu va fi o optiune pentru echipa Topex, iar directia in care ne indreptam va fi intotdeauna inainte, mai sus si mai bine”.

 

Alina

Angajat al TOPEX de la infiintarea firmei

“Am inceput AVENTURA mea in companie odata cu infiintarea firmei, in 2008. De atunci, am vazut firma crescand, evoluand si oferind noi oportunitati si provocari. An de an, responsabilitatile si proiectele s-au inmultit si imi place sa fac parte dintr-o astfel de dezvoltare pentru ca se potriveste caracterului meu. Beneficiind de o incredere deosebita din partea firmei, detin in prezent functia de Administrative & Service Manager, cu un pachet interesant si dinamic de task-uri".