Main Page
RO
Global
Local
Suntem conştienţi de faptul că pentru client, unul din parametrii fundamentali ai produsului îl reprezintă standardul de execuţie a acestuia. Din această cauză expunem produsele noastre unui control meticulos şi riguros. În prezent, produsele din brandurile noastre sunt supuse la 150 de teste de calitate asupra cărora veghează specialişti de înaltă clasă - ingineri și tehnicieni. Toate acestea pentru a oferi produse care vor îndeplini întotdeauna aşteptările consumatorului.

Implementarea produsului

Primul pas este testarea prototipului instrumentului în laboratorul Grupa Topex. Aici se cercetează concordanţa parametrilor produsului cu cerinţele determinate de destinaţia de folosire a acestuia. Opinia expertului este crucială pentru soarta ulterioară a proiectului

Vedeti mai multe

Controlul de calitate

La baza unui produs bun trebuie să se afle un proiect bun. Cu toate acestea, trebuie să vă asiguraţi întotdeauna că echipamentele furnizate consumatorilor sunt sigure şi adaptate la sarcinile concrete.  În cadrul Grupa Topex  de aceasta se ocupă o celulă de specialitate care verifică fiecare lot de instrumente care părăseşte fabrica.

Vedeti mai multe

Laboratorul şi documentaţia

Produsele noastre sunt supuse unor numeroase şi riguroase teste de calitate. Ele sunt realizate cu ajutorul unui echipament specializat de testare și măsurare. Noi considerăm că la baza dezvoltării calităţii se află cunoştinţele  dobândite sistematic şi bine documentate.     

Vedeti mai multe

Centrul de Logistică

 Soluţiile noastre de logistică  - înseamnă pentru Tine siguranţa furnizării. Centrul de Inovare Logistică al Grupa Topex  constituie un sistem eficient cu o productivitate de 30 000 – 40 000 de linii de comandă pe zi la lucrul în două schimburi.  Locația centrală ne permite să operăm dintr-un singur loc  comenzile de la fiecare magazin din Europa. Ca urmare, nivelul serviciilor de logistică pentru clienții noștri în întreaga Europă este eficace, permiţând realizarea comenzilor în proporţie de peste 95% .

Vedeti mai multe