Main Page
RO
Global
Local

Astazi, in 2016 suntem mandri sa recunoastem ca solutiile si produsele Topex - o prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 12 ani, la inceput prin intermediul unor parteneri distribuitori entuziasti iar incepand din 2008 printr-o structura locala, filiala a firmei mama Grupa Topex Sp zoo. ( Polonia) - sunt validate de intreaga dinamica pe axa timpului prin permanenta extindere a portofoliului de produse , parteneri, oportunitati si proiecte.

Viziune

Portofoliu de produse - a evoluat constant odata cu nivelul de complexitate a cererii si in permanent sustinut de o dinamica favorabila a actualizarii si adaptarii ofertei noastre la cerintele pietei, ajungand astazi sa depaseasca 1500 de produse in oferta curenta si mai bine de 5000 produse in sortimentatie extinsa.

 

Misiune

Ne face viața mai ușoară pentru oamenii care folosesc instrumente

Parteneri - am plecat la drum cu cativa distribuitori iar in prezent ne bucuram de sprijinul si increderea unei retele in continua dezvoltare de distribuitori cu acoperire nationala, si a unor parteneriate puternice cu principalele retele de magazine cu specific sau departament de DIY/ Bricolage.

Clienti – pornind de la rezultatele ultimilor ani, ne place sa credem ca numarul lor este in continua si constanta crestere ca urmare a faptului ca pentru un client, Topex si brandurile sale sunt usor de recunoscut si acceptate ca solutii functionale cu adresabilitate oricarui tip de proiect. In aceeasi masura, suntem constienti de faptul ca mai avem multe oportunitati in a mari numarul de clienti pe o piata romaneasca definita de un cumul interesant de particularitati.

Branduri- expansiunea continua, branduri pecum TOPEX, NEO, GRAPHITE, VERTO, sunt deja sinonime cu imbinarea perfecta a solutiilor noastre cu asteptarile clientilor, care pot fi rezumate simplu prin : accesibilitate la un pret rezonabil si rezultat de calitate.

 

1 second

fiecare al doilea în instrumentul achiziționat lume este livrat Grupa Topex

860 partners

colaborăm cu 860 parteneri din lumea întregă

115.000 per day

multe dintre produsele noastre isi gasesc în fiecare zi noi clienți

5.000 products

oferta noastră se compune din aproape 5000 produse